Første gang hos oss?

VIKTIG INFORMASJON TIL DEG SOM SKAL MØTE OSS FOR FØRSTE GANG

Vi har laget denne informasjonen for deg som skal møte oss for første gang.
Ved å bestille time hos oss har du akseptert våre betingelser.
Selv om noe av omsetningen vår kommer fra bedrifter og kommuner, arbeider vi som oftest med helt personlige temaer som selvtillit, vaneendringer og avhengighet. Det betyr at de fleste av våre klienter ikke bare har arbeidsgivere som lar sine ansatte f.eks. få delta på røykesutt-kurs i arbeidstiden – arbeidsgiverne deres ser nok den økonomiske fordelen ved å ha medarbeidere som fungerer så bra som de kan.

I praksis..

Når du kommer til oss er det som regel til individuell time, om ikke annet er helt spesifikt avtalt. På vårt kontorer finner du et venterom med stoler og lesestoff. Der vil du bli hentet til avtalen din. Om du bare går rett inn i behandlingsrommet, er muligheten stor for at du forstyrrer klienten før deg – så ikke gjør det. En god idé er å ta deg en tur på toalettet som ligger rett ved venterommet, så slipper du å tenke på dette under timen din.

En time hos oss er beregnet til 45-60 minutter. Som regel klarer vi å overholde denne tiden, men om det er viktig for resultatene dine så går vi gjerne noen minutter over – og den samme tjenesten gjør vi av og til for andre også – så om du må vente et par minutter når du kommer, så vet du nå grunnen.

Første timen din går med til å gi deg svar på alle de spørsmål du måtte ha om hypnose, få informasjon om hva det er du vil bruke oss til, og å informere om hvordan vi jobber, hva som skal skje i de ulike timene osv. Vi har også en del spørsmål til deg vedrørende bl.a. din sykdomshistorie, for å sikre at vi kan gjøre en så god jobb for deg som mulig.

Selv om alle kan hypnotiseres av en som er profesjonell, så er det slik at hypnose er en ting du gjør bedre med øvelse. Derfor forsøker vi nesten alltid å få tid til en kort hypnose allerede den første timen, slik at du får mest mulig utbytte av de påfølgende timene dine.

Betingelser for levering av tjenester fra Drammen Hypnoterapi

1. Hva tjenesten omfatter

Tjenesten omfatter hypnoterapi, i form av veiledning i selvhypnose. Tjenesten leveres i våre lokaler om ikke annet er spesifisert. Normalt kan du påregne 4 timer ved røykeslutt, 2-6 timer ved vektreduksjon og selvtillitt, samt 3 timer ved fobier. For øvrig er et vanlig timeantall 4-6 timer. Det er mulig å komme tilbake for forsterkningstimer etter eget ønske, om og hvor ofte styres av hvilket utbytte du har av det. Du velger selv om du vil sette opp oppfølgingstimer allerede ved oppstart, eller om du vil ta det når du måtte ha behov for det.

2. Hvor leveres tjenesten?

Vi benytter våre lokaler i Rosenkrantzgaten 61 oppgang B, 2.etasje, i Drammen.
Oppgang B finner du på baksiden av bygget. Den siden som vender ned mot elven.
I bakgården er det godt markerte parkeringsplasser for kundebesøk.

FRA OSLO:

Bruk Bragernestunnelen og følg RV 283 mot Åsssiden. Når du er ute av tunnelen er du i Rosenkrantzgaten. Vær oppmerksom på radar (den er markert i kartet). Ved første lyskryss kjører du til venstre Hotvedtalléen. Sving inn bak bygget.

FRA VESTFOLD:

Kjør over bybroen og ta til venstre oppover elven. Begge veier fører til RV 283. Når du er ute av tunnelen er du i Rosenkrantzgaten. Vær oppmerksom på radar (den er markert i kartet). Ved første lyskryss kjører du til venstre Hotvedtalléen. Sving inn bak bygget.

MED BUSS FRA DRAMMEN:

Ta buss 03 til Kastanjesletta, 04 til Vinnes, eller 51 til Mjøndalen.
Bussene går fra Strømsø torg (jernbanestasjonen) eller Bragernes torg. Stoppestedet heter Nordahl Bruuns gate.

3. Priser og Avbestilling / flytting av timer

Om ikke annet er skriftlig avtalt, betales kr. 700.- pr. time på dagtid. Timer som starter kl. 16.00 eller senere koster kr. 950.-. Pris for pakkene med henholdsvis «Røykeslutt på 1 time» og «Søt / sjokoladesug på 2 ganger» er begge kr. 2.100.- Pristillegg for kveld er 50%.

Vi har ikke betalingsterminal for bankkort og vi fakturerer ikke privatkunder.

4. Flytte timer

OBS: Du er velkommen til å flytte på timer som er bestilt frem til klokken 10.00 dagen før timen er avtalt, uten kostnad for deg. Bestilte timer kan flyttes eller overdras i inntil 30 dager. Dette kan kun skje pr. telefon til nummer 456 19 393 mellom klokken 08.00 og 16.00. Etter denne tid belastes vanlig honorar, som faktureres med fakturagebyr kr. 30.-. Det samme gjelder timer hvor du ikke møter som avtalt.

5. Lydbåndopptak

Hos oss tillates det ikke noen opptak fra kurs og timer. Det er imidlertid tilgjengelig ferdig innspilte CD’er, med temaer som Vektreduksjon, Avslapning, Førsteklasses Søvn, og Røykeslutt.

6. Taushetsplikt og lovbestemmelser

Selv om Lov om Alternativ Behandling ikke inneholder noe krav om det, opererer vi med en frivillig taushetsplikt. Videre opererer vi på frivillig basis innenfor Lov om Helsepersonell, og Forskrift om Pasientjournal. Disse bestemmelsene er i sin helhet tilgjengelige på våre kontorer.

7. Kvalitet

Hypnoterapeut Ole Ulrik Hoff er medlem av Association for Ethical and Professional Hypnotherapists (MEAPH). Dette er en av verdens største organisasjoner for hypnoterapeuter. Dette innebærer strenge krav til det faglige innholdet under utdannelsen i hypnose, og at vi har undertegnet og jober etter en egen «Code of Ethics».Alle våre terapeuter innehar sertifisering fra The Robert Shields College.

Jeg er også med i Norsk Forbund for Klinisk Hypnose, http://www.hypnoseforbundet.no/ , som har svært strenge krav til måten vi driver vår virksomhet på. Her finnes også en klageordning for klienter som bruker Hypnoseforbundets medlemmers tjenester.

Send e-post

ouhoff@online.no