Røykeslutt

Siden du har funnet frem til denne siden, er det vel stor sannsynlighet for at du ønsker å slutte å røyke. Ikke bare det , du ønsker å finne noen som kan hjelpe deg til å slutte.

Etter all sannsynlighet har du forsøkt å slutte på forskjellige måter tidligere, og kanskje har du forsøkt «viljestyrke-slutte-metoden», med det resultatat at dine følelser om egen viljestyrke er blitt skadeskutt. Det er derfor du søker hjelp. Vitenskap sier at det er mellom 7-9% som klarer å slutte ved ren viljestyrke, vi andre er normale.

Du har kanskje tidligere gjort den erfaringen at når du skal slutte, så er det akkurat som om det er en liten stemme inne i deg som sier: «Hva?… Skal jeg slutte å røyke?…. Og hva skal jeg gjøre etter middagen da, da? … Nei, dette blir ikke lett!…»

Det er denne lille stemmen som får deg til å fly oppover veggene noen dager eller uker etter at du har sluttet. Da begynner kompromissene: «en kan vel ikke skade….» Kjenner du det igjen? Den lille stemmen representerer underbevisstheten din. Den er sterkere enn din vilje. Og underbevisstheten din, den kan hypnose hjelpe til med å forandre. Resten kan vi snakke om når du kommer til mitt kontor for å slutte.

Du trenger 4×1 time med en ukes mellomrom. Til sammen er dette en investering på 3.200 kroner. En investering tjenes inn igjen etter 1-2 måneder uten røyk.

Jeg gleder meg til å se deg.

 

Koster kun kr 3.200,-

Terapiforløp ved røykeslutt

«Kan hypnose brukes for å få meg til å slutte å røyke?» er det kanskje det vanligste spørsmålet en hypnoterapeut får. Svaret er vi gir er nei, det kan vi ikke. Det er det bare du som kan. Som hypnoterapeut kan vi enkelt hjelpe deg til å slutte år røyke (samt selvsagt massevis av andre ting), men det er hele tiden du selv som avgjør om du lykkes. Vil du fortsette å røyke, så klarer ikke vi (heller) å tvinge deg.

Hvordan skjer røykeslutt med hypnose?

En profesjonell hypnoterapeut vil bruke ca 4 behandlinger med deg, avhengig av hvor mye du røyker i dag, og faktisk hvor raskt DU SELV VIL slutte å røyke.

Første timen

Denne første «timen» er lengre enn de følgende, 60-70 minutter totalt. Du gjennomgår et inntaksintervju, du får innføring i praktiske detaljer, og du får svar på alle dine spørsmål om hypnose. Vi gjør så hypnosen sammen, og i denne seksjonen velger du om du vil vente en eller to uker før før du er klar til å bli en ikke-røyker. Du slutter altså IKKE etter første timen, men du vil allikevel oppleve endringer i din røyking frem til neste time.

Andre timen

Du vil nå komme tilbake for en ny hypnosetime, hvor vi først ser på hva som har skjedd med røykingen siden sist. Vi gjør hypnose sammen og du vil etter denne timen drastisk redusere røykingen frem til neste time, som er 7 dager senere.

Tredje timen

Denne timen kan gå på to måter, avhengig av hva som har skjedd siden sist. De fleste er nå nede i 10 sigaretter eller mindre daglig, og denne timen vil være din siste som røyker, men ikke din siste time med meg! Om du røyker mer enn 10 sigaretter daglig, vil denne timen inneholde det du trenger for å redusere røykingen din frem til neste time, som vil være om 3-5 dager.

Fjerde timen

Denne timen vil ligne på den forrige, og nesten alle de resterende er nede i under 10 sigaretter per dag, og da blir dette stoppe-timen. Hvis ikke, vil vi bruke hypnosetimen til å spørre underbevisstheten din om du virkelig vil slutte å røyke. Er svaret ja, vil du få tilbud om INNTIL to timer til, er svaret nei vil jeg foreslå at du avbryter behandlingen, fordi det ikke er mulig for meg som hypnoterapeut å tvinge deg mot din vilje.

Send e-post

ouhoff@online.no