Vektreduksjon

Vektreduksjon er en av de utfordringene som de fleste av oss kjenner godt til. Overvekt i ulik grad er vanlig i de fleste familier i dag, og det er mulig å få langt bedre livskvalitet og energi ved å gjøre noe med dette problemet.

Hypnoterapi kan være riktig for deg forutsatt at overvekten din skyldes dine spisevaner og eller manglende fysisk aktivitet.

Om din overvekt har en alvorlig psykologisk og eller medisinsk årsak anbefaler vi at du først har minst en time individuell samtale, evt. at du går individuelle timer hele veien.

Vi tilbyr hypnose som virkemiddel med sikte på både søt/sjokoladesug, overspising, spising mellom måltider og treningsiver. Våre terapeuter har utdannelse og lang erfaring med psykoterapi, og vi legger opp til en svært nyttig opplevelse. Sukkeravhengighet – eller søtsug om du vil

På vektreduksjon er vårt mest populære tilbud behandling av søtsug eller sukkeravhengighet.

Dette produktet er helt fantastisk – og hvis du vil bli kvitt din trang til å spise sjokolade og andre søtsaker på en rask, enkel og trygg måte bør du ta kontakt med oss i dag for å finne en time som passer deg!

Send e-post

ouhoff@online.no